diumenge, 7 de novembre del 2010

Seguim amb entrenadors

Seguim amb la temàtica de la setmana passada i aquí tenim al resta del planter dels entrenadors del Club esportiu Cabrils

L'Albert: entrenador de l’aleví B. Esta fent una gran feina amb els seus nens. Aquesta setmana han aconseguit una victòria ven merescuda. Ànim i a seguir treballant així de fort.


Pere: entrenador de l’aleví A, aquest any per reformes de la federació juguen la seva segona temporada com aleví a futbol 7. Tenen molts números de fer un gran paper en aquesta lliga.

Marc: un del entrenadors més joves del planter però no per això inexpert. Ha aconseguit que els seus nens juguin tots units i facin grans partits amb victòries contundents.

Ivan i Roses: colza amb colza son els entrenadors del Cadet A. Després d’una temporada passada molt complicada, aquest any es un equip fort i amb moltes opcions a quedar en un bon lloc a la classificació.


Alfredo i Fede: entrenador i segon entrenador del primer equip. Aquesta temporada tots els ulls estan posats ens ells. Tenim un gran equip i tenen molts números de proclamar-se campions de lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada