dilluns, 1 de novembre de 2010

Aquesta setmana va d'entrenadors

El diccionari català diu:

Entrenador:

ESPORT 1 m i f Tècnic esportiu que dirigeix els entrenaments dels atletes en llur activitat específica.

Son amants del futbol i son els que cada dia ajuden als nostres jugadors a millorar per ser grans futbolistes. Ara us els presentem:


Borja, entrenador de l’Aleví C. Des de que ha arribat el club ha aconseguit una lliga. Els seus nois l’any passat van ser campions de lliga Benjamí.

L'Aleix, entrenador del Benjamí A. Es la seva primera temporada com entrenador al club i li desitgem que tingui sort.

Ferran, entrenador del Benjamí C i del Cadet B. Te un grup de nens amb moltes ganes d’aprendre tot el que els hi pot ensenyar. Benvingut al club.

Lluís, entrenador del Benjamí B i coordinador del futbol base. Aquest any la feina se li multiplica. Poc a poc i amb molt d’esforç està fent sortir de dintre el futbolista que porta cada un del seus jugadors.

David, entrenador del Benjamí D. Aquest any han pujat de categoria i ho estan passant una mica malament però son un equip molt bo i donaran guerra.

David, entrenador del Juvenil. Aquest any el seu grup te el fitxatge més internacional del club. Tenim entre nosaltres un estudiant d’intercanvi. Ve des d’alemanya. Esperem que es trobi agust en el nostre club.

L’Assis i en Sofi, entrenadors del Infantil. Aquest any es nota que es la segona temporada que juguen en aquesta categoria. Tenen més presencia en el camp. Tot i que els hi espera molta feina. Han d’ensenyar als seus jugadors a que l’àrbitre mana i si diu blanc es blanc... mai s’ha de discutir amb ell, per això ja esta el delegat de l’equip.

Aquest son alguns dels nostres entrenadors però no estan tots, a mesura que vagin jugant a casa us els anirem presentat, tot i que a molts ja son vells coneguts. Els hi desitgem molta sort per aquesta temporada que acaba de començar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada