dilluns, 22 de març del 2010

DIADA DE PRESENTACIÓ


RESUM D’UN DIA ESPECIAL

El diumenge 21 de març, va ser un dia especial per el nostre club. Per fi, després de molts anys, els nostres jugadors van poder lluir un nou equipament. Això ha estat possible gracies al nostre nou patrocinador, New Pool, i els esforços de la junta directiva.

Va ser un dia ple d’emocions. El matí va començar amb la preparació del camp per la presentació dels nens. Quan tot estava a punt l’acta es va iniciar amb una ballada de l’Eulàlia i l’Esteve, els gegants de Cabrils, també volien unir-se a la nostre festa. Després van desfilar cada un dels equips amb el nou equipament. Acte seguit varem escoltar les paraules del nostre president, del l’alcalde de Cabrils, aquest ens va dir que ,després de molt de temps lluita’n per aconseguir-ho,tenen previst fer una remodelació de les nostres instal·lacions, esperem que no quedi en paraules tan sols i ven aviat podem gaudir d’elles.

El coordinador del futbol base també es va unir a la ronda de parlaments. Aquest va agrair l’esforç de tot perquè aquest dia fos possible. Va aprofitar el moment per fer entrega del trofeu de campions de lliga de futbol 7 a l’equip aleví de la temporada passada. Aquest ens el va fer arribar la Federació Catalana de Futbol junt amb uns diplomes per que no s’oblidin mai de la gesta que van fer i que esperem que com infantils els hi vagi tan bé com la passada temporada.

Per posar punt i final a aquesta diada es van fer les pertinents fotografies de grup. Pares, avis, i familiars tots amb les càmeres preparades per immortalitzar el moment estrella dels nostres nens.

Com no podria faltar en un dia com el que varem viure, els nostres jugadors van acabar la diada amb el millor que saben fer: JUGAR A FUTBOL.

Abans de posar punt i final a aquesta crònica fotogràfica del diumenge volem recordar unes paraules dites per el nostre president:


“DIOS DIJO: DEJAR QUE LOS NIÑOS SE ACERQUEN A MI Y YO DIGO: DEJAR QUE LOS NIÑOS SE QUEDEN AQUÍ”



FORÇA CABRILS!




































FORÇA CABRILS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada