dimarts, 2 de març del 2010

At. de masnou - C.E. Cabrils

El CE Cabrils "B" va jugar el passat diumenge contra l’Atlètic de Masnou en el seu camp. Va ser un partit on van abundar les targetes grogues, un total de 13. Segurament estareu pensant que va ser un partit amb entrades violentes o amb jugades polèmiques. Doncs la veritat es que no. Va ser un partit molt net per part dels dos equips. En aquesta ocasió, per desgracia, el protagonista del partit no van ser ni els gols, que es van fer esperar fins casi els últims minuts, ni els jugadors. El protagonista va ser l’àrbitre, el menys indicat per ser-ho.
Va treure targetes des de el primer minut de joc. Van ser targetes "tontes" la majoria per protestar. Tots pensarem que esta ven fet i que els jugadors han d'acatar les decisions arbitrals però el que no es pot tolerar es que aquestes decisions perjudiquin un partit que estava sent molt igualat i qualsevol dels dos equips es podria haver endut la victòria. Els jugadors a mida que veien que l’àrbitre treia targetes per protestar i que realment no ho feia quan devia va incrementar la tensió del mach.
El col·legi d’àrbitres, des de la nostra modesta opinió, hauria de fer exàmens regulars, no tan sols del reglament sinó també físics, per evitar que els seus representats no arribin tard a les jugades i les puguin veure correctament (això per a totes les categories). Així no serien els protagonistes dels partits de futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada