divendres, 7 de maig del 2010

Fins la próxima temporada

Crònida del Prebenjamí B : SantViventí 3 - 2 Cabrils 1/05/2010

Bon comiat

Avui s'ha jugat l'últim partit de lliga 2009-2010 i realment ha servit per constatar que tenim equip.

El nostre Preben B ha jugat ben posicionat en el camp (que gran el Marc), amb molt ordre i combinant bé entre línies; han lluitat molt dificultant el joc rival; efectuant una pressió tan efectiva que semblava "rugbi" del que li costava al SantVicentí avançar.

Això sí , el primer gol ho han marcat ells (per variar); la primera part ha finalitzat amb 2 a 1. La segona part el Cabrils ha anat a l'atac de forma clara ja dominant el partit; han aconseguit empatar i continuaven atacant però en un contraatac els de Sant Vicent han aconseguit, amb molta fortuna (un rebuig del nostre porter), el gol de la victòria .
Després els nostres han tingut diverses oportunitats però la gran actuació del porter rival ha impedit l'empat; ha estat indicador com l'entrenador i l'afició local demanaven el final.
Hem perdut però han jugat molt bé, sobretot a la segona part, el rival situat a la part alta de la classificació ha patit molt i sincerament podem dir que el resultat no ha estat just.
L'important és que l'equip ha evolucionat molt, els jugadors saben el que significa formar part d’un col·lectiu: tots han d'estar units i sacrificar-se , fer cas als entrenadors, tenir bona actitud, no hi caben retrets ni males cares, en definitiva, competir gaudint.
Moltes gràcies als nostres fills per l'esforç que han realitzat, pel seu bon comportament en els entrenaments i sobretot en els partits, tant si es guanya com si es perd.

Moltes gràcies als “misters” Marc “Fiscal” Badia i Fede”rer” per la seva paciència i tracte, pel seu rigor (necessari ja en aquestes edats) i per fomentar el respecte entre els nens.
Moltes gràcies a l'afició Cabrilenca (mares, pares, germans, avis, oncles, etc), mostrant el seny i la bona educació en tots els Camps.

Moltes gràcies als responsables del club, pel seu bon fer, per la seva dedicació i el seu mim als nens; ells saben que estan formant i al mateix temps educant.

Com em va dir en la banqueta, el meu amic Marc Aguado de 7 anys “el futbol és divertit ,es pot fer cañetes i visilines” ( crec que la dit amb B).

I recordeu , la lliga s’acabat però continua la temporada, es a dir, els entrenaments i es faran patits amistosos.

Ah , m’oblidava, al final l’equip ha quedat en setena posició.