dijous, 17 de desembre de 2009

El club Esportiu Cabrils amb la marató de TV3


El passat diumenge 13 de desembre el Club Esportiu Cabrils es va unir a la acció solidaria promocionada per TV3. Aquest any la marató era a favor de les malalties minoritàries. Moltes famílies es veuen afectades per elles però no hi ha recursos per ajudar-les per això volem donar les gracies a tots aquells que van participar en aquest acte. Aquest nens i les seves famílies es mereixen aquesta ajuda i tota aquella que se’ls hi pugui donar.

A continuació podem veure un petit reportatge dels millor moments del diumenge. Ens ho varem passar molt bé. Varem tindre un concurs de pastissos, partits de futbol entre pares i fills, xocolatada i moltes coses mes. Llàstima que no varem ser més gent per poder ajudar aquests nens.

De nou moltes gracies

Diu molt de tu.


La gran majoria del futbol base del CE Cabrils no va faltar a la cita. Jugadors, entrenadors i pares. Gracies per participar en aquest acte.

En aquestes secuencias podem veure els pares a punt de jugar el seus partidets. Ningú es volia perder l'acte. Fins i tot l'alcalde de Cabrils va voler unir-se a aquesta iniciativa.

"Al rico chocolate"

Els pares expliquen als nens perque es fa aquest acte.

Que esta BOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!

El president sempre al peu del canó.

Sempre ajudant. La Pepita sempre disposada a donar un cop de mà. La millor avia del club.

Sempre contents.

Ja tenim nou patrocinador. New Pol no va voler ser menys i també va voler aportar el seu granet de sorra en aquest acte. Per això va obsequiar al club amb un nevera que es va sortejar entre els participants. El número premiat va ser el 2911. L'afortunat encara no s'ha manifestat així que no tireu els números que si es necesari es tornarà a sortejar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada